Telefoni feaveai/WeChat/WhatsApp
+86-13819758879
I-meli
sales@rcsautoparts.cn

RCS electric Co., Ltd o lo'o galulue fa'atasi ma le kolisi o inisinia fa'aeletonika a Wenzhou i le iunivesite e atia'e tekinolosi HTCC mo tupe meataalo vevela maualuga.

O le RCS electric Co.,ltd, ose kamupani fa'atekonolosi ta'uta'ua, o lo'o fiafia e fa'ailoa se faiga fa'apa'aga ma le Kolisi Fa'atekonolosi a le Iunivesite o Wenzhou.O lenei galulue fa'atasi e fa'amoemoe e atia'e a tatou lava tekonolosi High-Temperature Co-Fired Ceramic (HTCC) ma fa'afouina le gaosiga o tupe meataalo vevela maualuga.

O le tekonolosi a le HTCC e iai sona sao taua i le gaosiga o mea fa'aeletoroni, aemaise lava i talosaga e mana'omia ai le fa'atuatuaina o le fa'atinoga i lalo o le vevela tulaga.E mafai ai ona gaosia tupe meataalo e mafai ona tatalia le maualuga o le vevela ma ofoina atu le faʻaleleia atili ma le tumau.

E ala i le tu'ufa'atasia ma le Kolisi Fa'aeletonika a le Iunivesite o Wenzhou, e ta'uta'ua i lona tomai i tekonolosi fa'aeletoroni, RCS electric Co.,ltd o lo'o fa'amoemoe e fa'aogaina a latou su'esu'ega gafatia ma punaoa.Faʻatasi, matou te taumafai e faia ni faʻalavelave iloga i le atinaʻeina o tekinolosi a le HTCC i totonu o le lua tausaga.

O lenei faiga faapaaga o loʻo faʻaalia ai se laʻasaga tele i luma i le faʻaleleia atili o a tatou gaosiga gafatia ma faʻalauteleina a tatou oloa faʻatau.E ala i le atina'eina oa tatou lava tekonolosi HTCC, o le a sili atu le pulea o le gaosiga o gaosiga, fa'amautinoaina le sili atu le lelei ma filifiliga fa'apitoa mo a tatou tagata fa'atau.

E ala i lenei galulue faatasi, o le RCS electric Co.,ltd ma le Iunivesite o Wenzhou e faʻamoemoe e faʻatautaia suʻesuʻega, faʻataʻitaʻiga, ma faʻafouga, faʻatasi ai ma le faʻamamafa malosi i le ausiaina o le faʻatinoga lelei ma le tau-lelei i le gaosiga o sima.O a tatou taumafaiga fa'atasi e le gata o le a manuia ai a tatou fa'alapotopotoga ae fa'apea fo'i ona saofagā i le aga'i i luma o le fa'ainisinia fa'aeletonika atoa.

E ala i le fa'aogaina o le tomai o faiaoga o le Iunivesite o Wenzhou ma a tatou lava au inisinia poto masani, matou te mautinoa i lo matou gafatia e atiaʻe le tekonolosi HTCC.O lenei faiga faapaaga o le a saunia ai le auala mo le gaosiga o tupe meataalo vevela maualuga e fetaui ma manaoga faʻaleleia o pisinisi eseese, e aofia ai taʻavale, vaalele, ma fesoʻotaʻiga.

A o matou amatalia lenei faigamalaga mataʻina, matou te faʻafouina pea a matou tagata faʻatau, paaga, ma paaga i le alualu i luma o la matou atinaʻe tekonolosi HTCC.Matou te valaʻauina tagata uma e faʻafesoʻotaʻi ma i matou e ala i la matou upega tafaʻilagi ma ala o fesoʻotaʻiga lautele mo tala fou ma faʻamatalaga e uiga i lenei taumafaiga faʻatasi.

O le RCS electric Co.,ltd ma le Wenzhou University's College of Electronic Engineering o loʻo tuuto atu i le faʻaleleia o mea fou, fefaʻatauaʻiga, ma le alualu i luma faatekinolosi.Fa'atasi, matou te fa'amoemoe i se faiga fa'apa'aga manuia e le gata o le a fa'aosoina ai a matou fa'alapotopotoga ae fa'apea fo'i ona saofagā i le fa'afanua fa'atekonolosi lautele.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i la matou galulue faʻatasi ma le Iunivesite o Wenzhou ma a matou taumafaiga i le lumanaʻi i le atinaʻeina o tekinolosi a le HTCC, faʻamolemole asiasi i la matou upega tafaʻilagi pe faʻafesoʻotaʻi saʻo mai.Matou te tulimatai atu e faʻasoa atu faʻamatalaga sili atu faʻafiafiaga ia te oe aʻo matou agaʻi atu i la matou sini o le gaosia o sima meataalo maualuga e faʻaaoga ai a matou lava tekonolosi HTCC.

talafou1 talafou2


Taimi meli: Iuni-28-2023